Meny ombord

Inför varje dag i luften lastas våra flygplan fulla med förtklassiga produkter för att på flera tusen meters höjd kunna stilla både kurrande magar och sötsug. 


Från och med 2017 har vi breddat vår ombordservice till att innefatta samma försäljningssortiment på alla våra olika linjer. Vi har ansträngt oss för att vara prisvärda och vi är stolta över den högre kvalitet som vi nu kommer kunna erbjuda. Betoningen på småskaliga, lokala producenter är tydlig. Vi erbjuder Matiga smörgåsar med variationsrika pålägg och fyllningar, eller varför inte någon av våra populära wraps? Skapade med omsorg specifikt för Nextjets resenärer och serverade med finess av vår lyhörda kabinpersonal. Mindre tilltugg finns också i form av muffins, chips och flera olika sorters frukt- och nötmix. På dryckessidan har vi också gjort en extra insats och kan erbjuda läskedrycker, öl, vin, alkoholfria- Hälso- och klassiska drinkar samt kaffe och flera olika tesorter *.

En av våra kaptener, Anders erbjuder tillsammans med sin hustru en fantastisk god honung, Vitså Honung, ifrån trakterna runt Haninge. Gott mathantverk, och en alltid lika uppskattad presentartikel till nära och kära. För barnen finns även den klassiska presentboxen "Flygfrakt"

 

Klicka här för vår meny

  

Lokala variationer förekommer tidvis.

Vi accepterar endast VISA och Mastercard som betalmedel.

* = Vi serverar inga alkoholhaltiga drycker på inrikesflygningar före kl 11:00  


\ \