Nextjet förändrar trafiken till och från Kramfors

Nextjet förändrar trafiken till och från Kramfors fram till kommande upphandling då Trafikverket upphandlar linjen.

Trafiken till Kramfors är en viktig del av Nextjets linjenät och har under åren, delvis, möjliggjorts genom att ha varit en, av Trafikverket, tillåten flygplats att mellanlanda de upphandlade linjerna på. Till kommande upphandlingsperiod har Kramfors glädjande nog fått en Trafikplikt vilket gör att Trafikverket kommer att upphandla trafik på sträckan Kramfors – Stockholm Arlanda. Den trafiken startar i slutet av oktober 2019.

För att hitta en hållbar lösning på trafiken fram till dess förändrar nu Nextjet trafiken på Kramfors – Arlanda. Detta innebär att linjen trafikeras med samma antal turer per vecka men med en förändrad tidtabell. Den nya tidtabellen börjar att gälla den 12 mars. Fullständig tidtabell hittar du här.Övriga nyheter

2018-03-02

Direkttrafik till Visby under Almedalsveckan från Stockholm, Jönköping och Karlstad

Direkttrafiken från Stockholm, Jönköping och Karlstad till Visby under Almedalsveckan är tillbaka.

Läs mer »

2018-02-13

Fri parkering på Örnsköldsvik Airport

Från och med den 13:e februari införs fri parkering på en specifik parkeringsyta vid Örnsköldsvik Airport. Upp till 16 dygn har du som resenär möjlighet att parkera bilen utan kostnad.

Läs mer »

2018-02-07

Upphandling nödvändig för fortsatt trafik mellan Arvidsjaur och Arlanda

Nextjet meddelade i fredags Trafikverket att bolaget inte längre har för avsikt att bedriva trafik på sträckan Arvidsjaur – Arlanda på kommersiella grunder i enlighet med gällande trafikplikt. Nextjet avser att flyga till och med sista maj för att möjliggöra för Trafikverket att upphandla trafiken och därmed undvika ett uppehåll i trafiken.

Läs mer »
Fler nyheter
\ \