Nextjet får förnyat förtroende av Kammarkollegiet

Nextjet har fått förnyat förtroende att flyga anställda hos statliga myndigheter och verk.

Ett nytt avtal avseende inrikes flygresor tecknas inom kort mellan mellan Nextjet och Kammarkollegiet. Det nya avtalet träder i kraft den 1 december 2017 och löper på ett år med en förlängningsoption om 36 månader. Genom avtalet tillhandahåller Nextjet flygresor åt statliga verk och myndigheter.

Avtalet gäller för flygresor på Nextjets samtliga inrikeslinjer vilka är, Stockholm-Arlanda till Arvidsjaur, Gällivare, Kramfors, Hemavan, Vilhelmina, Lycksele, Örnsköldsvik, Jönköping och Karlstad samt Göteborg-Landvetter till Sundsvall och Luleå. Utöver dessa sträckor gäller även avtalet på sträckorna Luleå-Sundsvall samt Kramfors-Gällivare och Arvidsjaur-Gällivare.

– Att vi får fortsatt förtroende är vi naturligtvis glada över. Vi vet att vi utgör en viktig del av den infrastruktur som möjliggör att hela Sverige kan leva och att människor kan bo och verka i hela landet. Genom Arlanda och Landvetter erbjuder vi både resor med Stockholm eller Göteborg som resmål men även resor vidare i vårt egna, eller våra samarbetspartners, linjenät säger Jens Harrysson, försäljningschef Nextjet.

Nextjet har redan idag ett avtal med Kammarkollegiet. Det avtalet löper till 30 november varpå det nya, än mer omfattande avtalet tar vid.Övriga nyheter

2017-06-29

Bra första halvår för Nextjets Sundsvallslinjer

Antalet resenärer som valde Nextjets direktlinje till Göteborg från Sundsvall Timrå Airport ökar kraftigt och linjen har blivit en viktig del av regionens infrastruktur. Det första halvåret 2017 visar på en ökning om mer än 50 % jämfört med samma period förra året, vilket till antalet blir över 3000 resenärer.

Läs mer »

2017-06-12

Fler valde att resa med Nextjet till och från Kramfors

De första fem månaderna 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckorna Kramfors - Arlanda och Kramfors - Gällivare för Nextjet. Den totala ökningen januari till maj, jämfört med föregående år, var i faktiska tal fler än 800 resenärer vilket ger en ökning på över 20% under perioden.

Läs mer »

2017-05-01

Höga Kusten flyg blir Nextjet

Från och med 1 maj bokar du din flygresa till och från Stockholm på nextjet.se Samma antal avgångar. Samma varma bemötande i luften. Minst lika många flygstolar och mer godsaker från trakten.

Läs mer »
Fler nyheter