Nextjet ökar första kvartalet på linjen Örnsköldsvik - Stockholm

Årets tre första månader visade en positiv utveckling av antalet flygpassagerare mellan Örnsköldsvik och Stockholm Arlanda. Totalt innebar det att ca 1000 fler resenärer valde att resa från sin lokal flygplats än motsvarande period förra året vilket gav en tillväxt på ca 6%.

-Det är väldigt positivt att allt fler resenärer väljer att flyga med oss till och från Örnsköldsvik. Vi ser med tillförsikt fram emot kvartal två och kan redan nu glädjas åt att vi sedan några veckor tillbaka kan erbjuda genomgående resor med både KLM och airBaltic genom våra fördjupade samarbeten, något som vi vet att marknaden efterfrågat, säger Jens Harrysson försäljningschef på Nextjet.Övriga nyheter

2017-04-19

Flyguppehåll mellan Gällivare och Stockholm under sommarens asfaltering på Gällivare flygplatsen

Det står nu klart att Nextjet tvingas ställa in trafiken mellan Gällivare och Stockholm v.27-32. Anledningen till uppehållet är den asfaltering av rullbanan på Gällivare flygplats som kommer att utföras.

Läs mer »

2017-04-11

Stark tillväxt för Nextjet på linjen Mariehamn - Stockholm-Arlanda

Första kvartalet visar en tillväxt på över 20% för linjen Mariehamn – Stockholm Arlanda

Läs mer »

2017-04-04

Nextjet ingår samarbete med airBaltic

Nextjet och det lettländska flygbolaget airBaltic har ingått ett nytt samarbete. Samarbetet möjliggör nya smidiga anslutningsmöjligheter till Baltikum för Nextjets kunder och anslutningar till Skandinavien för airBaltics kunder.

Läs mer »
Fler nyheter