Nextjet ökar första kvartalet på linjen Örnsköldsvik - Stockholm

Årets tre första månader visade en positiv utveckling av antalet flygpassagerare mellan Örnsköldsvik och Stockholm Arlanda. Totalt innebar det att ca 1000 fler resenärer valde att resa från sin lokal flygplats än motsvarande period förra året vilket gav en tillväxt på ca 6%.

-Det är väldigt positivt att allt fler resenärer väljer att flyga med oss till och från Örnsköldsvik. Vi ser med tillförsikt fram emot kvartal två och kan redan nu glädjas åt att vi sedan några veckor tillbaka kan erbjuda genomgående resor med både KLM och airBaltic genom våra fördjupade samarbeten, något som vi vet att marknaden efterfrågat, säger Jens Harrysson försäljningschef på Nextjet.Övriga nyheter

2017-06-16

Nextjet får förnyat förtroende av Kammarkollegiet

Nextjet har fått förnyat förtroende att flyga anställda hos statliga myndigheter och verk.

Läs mer »

2017-06-12

Fler valde att resa med Nextjet till och från Kramfors

De första fem månaderna 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckorna Kramfors - Arlanda och Kramfors - Gällivare för Nextjet. Den totala ökningen januari till maj, jämfört med föregående år, var i faktiska tal fler än 800 resenärer vilket ger en ökning på över 20% under perioden.

Läs mer »

2017-05-01

Höga Kusten flyg blir Nextjet

Från och med 1 maj bokar du din flygresa till och från Stockholm på nextjet.se Samma antal avgångar. Samma varma bemötande i luften. Minst lika många flygstolar och mer godsaker från trakten.

Läs mer »
Fler nyheter