Fler valde att resa med Nextjet till och från Kramfors

De första fem månaderna 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckorna Kramfors - Arlanda och Kramfors - Gällivare för Nextjet. Den totala ökningen, januari till maj, jämfört med föregående år var i faktiska tal fler än 800 resenärer vilket gav en ökning på över 20% under perioden.

– Det är en bra utveckling. Kramfors har sedan årsskiftet fått ett rejält lyft i sin produkt. Både större flygplan och återupptagande av Gällivarelinjen gör nu att antalet resenärer ökar. Extra roligt är att tillväxten ser ut att försätta säger Henning Lindberg, marknads och linjenätsansvarig Nextjet.

–Vi ser utvecklingen som mycket positiv och tror på en fortsatt ökning, säger Per Enroth, VD Höga Kusten Airport i en kommentar.

 

Nextjet flyger från Kramfors-Sollefteå till Stockholm 22 avgångar i veckan och till Gällivare 12 gånger per vecka.  Övriga nyheter

2017-06-29

Bra första halvår för Nextjets Sundsvallslinjer

Antalet resenärer som valde Nextjets direktlinje till Göteborg från Sundsvall Timrå Airport ökar kraftigt och linjen har blivit en viktig del av regionens infrastruktur. Det första halvåret 2017 visar på en ökning om mer än 50 % jämfört med samma period förra året, vilket till antalet blir över 3000 resenärer.

Läs mer »

2017-06-16

Nextjet får förnyat förtroende av Kammarkollegiet

Nextjet har fått förnyat förtroende att flyga anställda hos statliga myndigheter och verk.

Läs mer »

2017-05-01

Höga Kusten flyg blir Nextjet

Från och med 1 maj bokar du din flygresa till och från Stockholm på nextjet.se Samma antal avgångar. Samma varma bemötande i luften. Minst lika många flygstolar och mer godsaker från trakten.

Läs mer »
Fler nyheter