Direkttrafik till Visby under Almedalsveckan från Jönköping, Karlstad och Västerås

Efter förra årets succé återkommer direkttrafiken från Jönköping, Karlstad och Västerås till Visby under Almedalsveckan.

Efterfrågan på resor till Visby under Almedalsveckan är enorm. Antalet besökare har stadigt ökat de senaste åren och att ta sig till och från Visby under veckan är svårt då tillgången på resor inte fullt ut motsvarar efterfrågan. Under 2015 och 2016 startade Nextjet därför direkttrafik till Visby under Almedalsveckan från Karlstad, Jönköping och Västerås. Trafiken blev en succé och linjerna blev snabbt väldigt populära.

Mot bakgrund av detta återkommer linjerna i år i stort sett med samma utformning som tidigare. Tidtabellerna är anpassade för utresa i början av veckan och för hemresor i slutet av veckan. Utöver direkttrafiken finns ett stort antal flighter till Visby via Arlanda för Jönköping och Karlstad.

För tidtabeller klicka här.Övriga nyheter

2017-01-31

Nextjet och Arctic Airlink sätter in jet-plan och storsatsar på Luleå med linje till Sundsvall och Göteborg

För ganska exakt två år sedan hade Arctic Airlink och linjen mellan Uleåborg, Luleå & Tromsö premiär. Nu sätts jet-plan in och från Luleå öppnas två nya linjer, en till Sundsvall och en till Göteborg.

Läs mer »

2017-01-31

Nextjet sätter in jetflygplan på Sundsvall – Göteborg och öppnar ny linje till Luleå

Nextjet har flugit den uppskattade direktlinjen från Sundsvall till Göteborg sedan september 2014. Nu sätts Jetflygplan in och samtidigt öppnas en ny-gammal linje till Luleå igen.

Läs mer »

2017-01-11

Antalet resenärer på linjen Sundsvall - Göteborg ökar

Antalet resenärer som valde att resa direkt mellan Sundsvall och Göteborg ökade sista kvartalet 2016 med 6% jämfört med föregående år och under hela 2016 har mer än 10 000 resenärer flugit med Nextjet på linjen.

Läs mer »
Fler nyheter