Antalet resenärer på linjen Sundsvall - Göteborg ökar

Nextjet har trafikerat sträckan Sundsvall – Göteborg sedan 2014. Marknaden har tagit emot direktlinjen väldigt väl och under två och ett halvt år har produkten finslipats vad gäller tider och turer efter feedback från resenärer.

Effekterna av detta syns nu tydligt då statistiken för årets sista kvartal visar en tillväxt på över 6 %.

-  Det är väldigt glädjande att se att antalet resenärer ökar och att fler ser fördelarna med att flyga direkt mellan Sundsvall och Göteborg. I takt med att fler väljer direktflyg hoppas vi kunna utveckla produkten ytterligare och vår förhoppning är att fortsätta växa inom affärsresandet likväl som leisure-resandet under 2017 säger Henning Lindberg, försäljnings- & marknadschef på Nextjet.

- För regionen är en direkt förbindelse med Göteborg viktig framförallt för företagarna som i många fall slipper övernattningar och kan få maximalt ut av sin arbetsdag. Nu har även det privata resandet tagit fart har vi märkt, sedan Nextjet utmanat många av sina konkurrenter med sin prisstrategi, säger Frank Olofsson, VD Sundsvall Timrå Airport.Övriga nyheter

2017-01-10

Antalet resenärer till och från Karlstad ökar

Antalet resenärer som valde att resa mellan Karlstad och Stockholm ökade sista kvartalet 2016 med 10% jämfört med föregående år och under hela 2016 har mer än 26 000 resenärer flugit med Nextjet på linjen.

Läs mer »

2016-12-22

Nextjet satsar på Lycksele. Fler avgångar, större flygplan och direkttrafik.

Nextjet kommer från den 09 januari att återinföra direkttrafik på morgonflighter till Arlanda och på kvällsflighter från Arlanda. Dessa flighter kommer dessutom att flygas med ett större flygplan. Utöver detta införs ytterligare en flight på lördagar från Lycksele med retur på söndagen.

Läs mer »

2016-12-21

Nextjet sätter in större flygplan på linjen Kramfors – Arlanda och återöppnar linjen till Gällivare

Nextjet kommer från den 09 januari att sätta in större flygplan på morgonflighter till Arlanda och på kvällsflighter från Arlanda. Dessutom kommer det att gå att flyga till och från Gällivare igen.

Läs mer »
Fler nyheter