Hela Sveriges flygbolag

Läs mer om våra destinationerMer

130 flighter till och från Almedalen

Vi flyger från Stockholm, Jönköping och Karlstad direkt till visby.  tidtabell

Sommartider

Här hittar du information om våra tidtabeller under sommaren.Mer

2015-05-25

Flygtrafik till och från Norrland kan drabbas av mindre förseningar på grund av stor Nato-övning

Den 25 maj till 4 juni pågår en av världens största militära flygövningar i norra Sverige. Vissa av Nextjets avgångar till och från Arvidsjaur, Lycksele, Kramfors och Gällivare kan på grund av detta drabbas av mindre förseningar då luftrummet under vissa tider är stängd för civil luftfart.

Läs mer »

2015-04-29

Direkttrafik till Arlanda från Karleby/Jakobstad och dubblerad trafik under sommaren

Nextjet flyger från 04 maj direkt till Arlanda från Karleby-Jakobstads flygplats till Stockholm. Mellanlandningen i Björneborg försvinner och restiden blir nu endast 85 minuter. Linjen har haft en tillväxt under våren och nu finns ett underlag för en direkttrafik. Utöver denna satsning dubblerar Nextjet antalet turer under juli och ser till att regionen får en bra förbindelse för såväl affärsresandet som semesterfirare under sommaren.

Läs mer »

2015-04-17

Avveckling av trafik mellan Pori – Arlanda

Nextjet har trafikerat sträckan Pori – Arlanda under drygt ett år. Tyvärr motsvarar inte utfallet förväntningarna varför beslut har fattats om ett tidigare uppehåll än planerat. Detta innebär att linjen kommer att ta ett uppehåll från 01 maj för att sedan ev. startas efter sommaren. Samtidigt innebär detta att Karleby/Jakobstad får en direkttrafik till Arlanda med 24 turer per vecka.

Läs mer »

Sugen på polkagris, fjällröding eller finsk sauna?

Läs våra olika destinationsguider
för att hitta ditt nästa resmål!