Hela Sveriges flygbolag

Läs mer om våra destinationerMer

Flyg inom Sverige och Norden

Flyg med NextJet till flera destinationer i Sverige och Norden. Vi har prisvärda flygbiljetter med täta avgångar över hela Sverige. Vi erbjuder Billigt inrikesflyg för både nöjesresor och affärsresor.

2015-09-25

Nextjet fortsätter utmana tåget med Kom fram i tid-biljetten

Under de senaste två veckorna har flygbolaget Nextjet provat ett nytt grepp i kampen om resenärerna. Alla som vill ta sig till Stockholm har haft möjlighet att göra det extra billigt – om man först kunnat visa upp sin tågbiljett. Nu förlängs kampanjen en månad till.

Läs mer »

2015-09-08

Karlstadkampanj

Under de kommande två veckorna tar vi nya grepp i kampen om resenärerna till och från Värmland. Nu får alla som vill ta sig till Stockholm möjlighet att göra det extra billigt – om man först visar upp sin tågbiljett.

Läs mer »

2015-08-14

Nextjet drar tillbaka sina kommersiella anmälningar för linjetrafik på Arvidsjaur och Gällivare

Nextjet har flugit från Stockholm till och från destinationerna Arvidsjaur och Gällivare sedan 2008. Linjerna har varit uppskattade och en viktig del i Nextjets utveckling. För kommande upphandlingsperiod, 26 oktober 2015 – 25 oktober 2019, har ytterligare en aktör inkommit med kommersiella anmälningar och avser att trafikera destinationerna. Detta gör att Nextjet väljer att ta ett kliv tillbaka och dra tillbaka sina kommersiella anmälningar och därmed avsluta trafiken per den 25 oktober i år. Beslutet grundar sig i att Nextjet inte bedömer det som hållbart med två aktörer på sträckorna där den ena opererar med jetflygplan.

Läs mer »

Sugen på polkagris, fjällröding eller finsk sauna?

 

LÄS VÅRA OLIKA DESTINATIONSGUIDER 
FÖR ATT HITTA DITT NÄSTA RESMÅL!