Hela Sveriges flygbolag

Läs mer om våra destinationerMer

Info till resebyråer

Information till resebyråer gällande destinationerna Gällivare-Arlanda och Arvidsjaur-arlanda.

Läs mer här Mer

2015-11-08

Trafiken fortsätter på Gällivare & Arvidsjaur

Nextjet har sedan 25 oktober hyrt in produktion från flygbolaget Estonian Air. Estonian Air försattes lördagen den 7 november i konkurs och har därmed upphört med all flygproduktion. Nextjet kommer dock tillse att det är fortsatt flygtrafik på sträckan Gällivare-Arvidsjaur-Arlanda.

Läs mer »

2015-10-28

Kontantfritt ombord från 1 november

Vi har valt att från och med 1 november ta bort hantering av kontanter ombord på våra flygningar till förmån för kortbetalning. Anledningen är att vi idag har en väldigt låg andel betalning med kontanter och som fortsätter att minska. Vi kan därför inte längre försvara kostnaden för hanteringen av kontanter utan väljer att helt övergå till kortbetalning.

Läs mer »

2015-10-25

Nextjet flyger vidare från Arvidsjaur och Gällivare. Redan idag startar trafik med jetflyg!

Nextjet och Fly Lappland startar idag trafik till och från Arvidsjaur och Gällivare från Arlanda med jetflygplan. Trafiken består av två dagliga avgångar måndag till fredag och en avgång på söndagar.

Läs mer »

Information gällande Arvidsjaur, Gällivare och Estonian Airs konkurs

Passagerare som tidigare har bokat en biljett på sträckorna Gällivare-Arlanda eller Arvidsjaur-Arlanda på Estonian Airs hemsida har blivit ombokade till motsvarande Nextjet-flight. Ny bekräftelse har skickats, eller kommer att skickas ut. Vänligen kontrollera när du får bekräftelsen att den stämmer överens med din ordinarie bokning. Detta gäller trots Estonian Airs konkurs, oavsett de mail som skickats från dem, det spelar alltså ingen roll när du bokat eller när du ska resa.

För passagerare som (före 25 oktober) har bokat sin resa hos resebyrå eller internetresebyrå (såsom Bravofly, Supersavertravel etc.) ombeds kontakta resebyrån eller internetresebyrån för att säkerställa att resan är ombokad till Nextjet.

För övriga frågor om biljetter/flighter med Estonian Air (som ej avser Gällivare – Arlanda & Arvidsjaur – Arlanda) hänvisar vi till www.estonian-air.ee
 

Vi kan bara vara behjälpliga och svara på frågor ang. Estonian Air - biljetter som rör flygningar till Arvidsjaur och Gällivare.

 

Sugen på polkagris, fjällröding eller finsk sauna?

 

LÄS VÅRA OLIKA DESTINATIONSGUIDER 
FÖR ATT HITTA DITT NÄSTA RESMÅL!