Hela Sveriges flygbolag

Läs mer om våra destinationerMer

Prisvärda resor & inrikesflyg

Nextjet är ett inrikesflygbolag som snabbt och enkelt tar dig inom sverige och norden. Många destinationer, täta avgångar och prisvärda flygresor. Välkommen att flyga med oss !

2015-08-14

Nextjet drar tillbaka sina kommersiella anmälningar för linjetrafik på Arvidsjaur och Gällivare

Nextjet har flugit från Stockholm till och från destinationerna Arvidsjaur och Gällivare sedan 2008. Linjerna har varit uppskattade och en viktig del i Nextjets utveckling. För kommande upphandlingsperiod, 26 oktober 2015 – 25 oktober 2019, har ytterligare en aktör inkommit med kommersiella anmälningar och avser att trafikera destinationerna. Detta gör att Nextjet väljer att ta ett kliv tillbaka och dra tillbaka sina kommersiella anmälningar och därmed avsluta trafiken per den 25 oktober i år. Beslutet grundar sig i att Nextjet inte bedömer det som hållbart med två aktörer på sträckorna där den ena opererar med jetflygplan.

Läs mer »

2015-06-22

Nextjet återupptar inte trafiken efter sommaruppehållet på sträckan Halmstad - Arlanda

Flygutbudet från Halmstad och dess närliggande flygplatser har under en tid varit större än efterfrågan. Nextjet har därför beslutat att inte återuppta trafiken efter det sedan tidigare planerade sommaruppehållet som börjar den 19 juni 2015.

Läs mer »

2015-06-22

Nextjet återupptar inte trafiken efter sommaruppehållet på sträckan Växjö - Arlanda

Resultatet på linjen i kombination med en förändring flygplansflottan gör att Nextjet väljer att aveckla sin trafik mellan Arlanda-Växjö.

Läs mer »

Sugen på polkagris, fjällröding eller finsk sauna?

LÄS VÅRA OLIKA DESTINATIONSGUIDER 
FÖR ATT HITTA DITT NÄSTA RESMÅL!