Hela Sveriges flygbolag

Läs mer om våra destinationerMer

Viktig information ang. Samsung Galaxy Note 7

KLICKA NEDAN FÖR MER INFO

 

 

Mer

Aktuellt från NextJet

2016-09-27

Nextjet räddar trafiken från Gällivare

Nextjet har idag beslutat att fortsätta trafiken fram till den 18 december då ett nytt avtal för linjen ska vara klart. Nextjet sade upp den kommersiella anmälan på sträckan Gällivare – Arlanda sedan AG Travel begärt sig själva i konkurs. Trafiken avsågs upphöra den 31 oktober då Trafikverket bedömdes ha ett nytt avtal för trafiken klart. Då detta inte visat sig vara fallet har Nextjet beslutat att på egen hand fortsätta med trafiken till den 18 december för undvika ett trafikuppehåll.

Läs mer »

2016-09-20

Nextjet drar tillbaka kommersiell anmälan för Gällivare - Arlanda

Nextjet har sagt upp den kommersiella anmälan på sträckan Gällivare – Arlanda sedan AG Travel begärt sig själva i konkurs. Trafiken avser upphöra den 31 oktober men just nu undersöks möjligheten att trafikera fram tills det att det nya avtalet träder i kraft den 18 december.

Läs mer »

2016-08-30

Nextjet flyger som vanligt på Arvidsjaur och Gällivare

AG-Travel meddelade tidigare i veckan att de ansökt om konkurs. Detta påverkar för närvarande inte flygtrafiken från Arlanda till och från Arvidsjaur och Gällivare.

Läs mer »

Nextjet, för flyg i Sverige och Norden

Nextjet – ditt naturliga val för flyg i Sverige och Norden. Vi flyger till 18 destinationer med över 200 flighter i veckan. Boka dina flygbiljetter med oss, vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

Above!

läs senaste numret av
vårt ombordsmagasin
Above. Läs bland annat om
fantastiska höga kusten.

Du kan även läsa det här.