Nextjet storsatsar på Björneborg med två nya linjer

Den 24 april startar Nextjet två nya linjer från Björneborg. En till Helsingfors och en till Stockholm. Totalt handlar det om 54 flighter per vecka.

Efterfrågan på resor till och från Björneborg är stor både vad gäller Helsingfors och Stockholm. Staden har haft flygförbindelser med bägge städerna förut och det är utan tvekan en viktig del av stadens infrastruktur. Nextjet flög linjen till Stockholm så sent som 2014 och kommer nu tillbaka med en stabil lösning i ett nära samarbete med Visit Pori.

Trafikstart för linjerna är 24 april. Trafiken under veckodagar kommer att utgöras av sex flighter per dag till och från Helsingfors-Vanda och av fyra flighter till och från Stockholm-Arlanda. Under helgerna trafikeras bägge linjerna med varsin tur & retur på söndagen.

Tidtabellerna är anpassade för så väl resor med de två städerna som slutdestination som resor vidare ut i världen.

Biljetter är redan bokningsbara på nextjet.se eller hos din resebyrå. För tidtabeller klicka här.Other news

2017-06-12

Fler valde att resa med Nextjet till och från Kramfors

De första fem månaderna 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckorna Kramfors - Arlanda och Kramfors - Gällivare för Nextjet. Den totala ökningen januari till maj, jämfört med föregående år, var i faktiska tal fler än 800 resenärer vilket ger en ökning på över 20% under perioden.

Läs mer »

2017-03-06

Direkttrafik till Visby under Almedalsveckan från Trollhättan-Vänersborgs flygplats

Efter att tidigare år ha en god erfarenhet av flygtrafik från orter runtom i Sverige till Visby under Almedalsveckan kommer nu Trollhättan-Vänersborgs flygplats att läggas till i listan. Under måndag till torsdag v. 27 kommer linjen att trafikeras med en till två turer per dag.

Läs mer »

2017-03-03

Bra start på året för Nextjets linje Sundsvall - Göteborg

Antalet resenärer som valde Nextjets direktlinje till Göteborg från Sundsvall Timrå Airport ökar och linjen är på stark frammarsch. De två första månaderna under 2017 visar på en ökning om ca 20 % jämfört med samma period förra året, vilket i antalet passagerare blir ca 400 fler.

Läs mer »
Load more news