Fler valde att resa med Nextjet till och från Kramfors

De första fem månaderna 2017 visade på en stark tillväxt i antal resenärer på sträckorna Kramfors - Arlanda och Kramfors - Gällivare för Nextjet. Den totala ökningen, januari till maj, jämfört med föregående år var i faktiska tal fler än 800 resenärer vilket gav en ökning på över 20% under perioden.

– Det är en bra utveckling. Kramfors har sedan årsskiftet fått ett rejält lyft i sin produkt. Både större flygplan och återupptagande av Gällivarelinjen gör nu att antalet resenärer ökar. Extra roligt är att tillväxten ser ut att försätta säger Henning Lindberg, marknads och linjenätsansvarig Nextjet.

–Vi ser utvecklingen som mycket positiv och tror på en fortsatt ökning, säger Per Enroth, VD Höga Kusten Airport i en kommentar.

 

Nextjet flyger från Kramfors-Sollefteå till Stockholm 22 avgångar i veckan och till Gällivare 12 gånger per vecka.  Other news

2017-03-08

Nextjet storsatsar på Björneborg med två nya linjer

Den 24 april startar Nextjet två nya linjer från Björneborg. En till Helsingfors och en till Stockholm. Totalt handlar det om 54 flighter per vecka.

Läs mer »

2017-03-06

Direkttrafik till Visby under Almedalsveckan från Trollhättan-Vänersborgs flygplats

Efter att tidigare år ha en god erfarenhet av flygtrafik från orter runtom i Sverige till Visby under Almedalsveckan kommer nu Trollhättan-Vänersborgs flygplats att läggas till i listan. Under måndag till torsdag v. 27 kommer linjen att trafikeras med en till två turer per dag.

Läs mer »

2017-03-03

Bra start på året för Nextjets linje Sundsvall - Göteborg

Antalet resenärer som valde Nextjets direktlinje till Göteborg från Sundsvall Timrå Airport ökar och linjen är på stark frammarsch. De två första månaderna under 2017 visar på en ökning om ca 20 % jämfört med samma period förra året, vilket i antalet passagerare blir ca 400 fler.

Läs mer »
Load more news